dijous, 23 de febrer del 2012



ULLERETES



Aquesta recepta és molt més fàcil de fer que d'explicar, i el resultat és boníssim!! La única cosa que s'ha de tenir en compte és que s'han de menjar al mateix dia o al dia següent, ja que com més temps passa més s'estoven... prove-ho, us agradaran!!


ingredient:

- 1 massa d'hojaldre fresca (rectangular)
- sucre


preperació:

- Posar força sucre sobre la taula on treballem i posar a sobre la massa d'hojaldre i posar-hi sucre per sobre. Passar el corró sense pressionar, només que el sucre quedi ben enganxat.

- Fer una petita marca al mig de la massa i portar els dos extrems cap al centre. Tornar a posar-hi sucre per tota la massa i passar novament el corró sense pressionar.

- Repetim el mateix procediment. Extrems al centra, sucre i corró.

- L'últim plegament ja és per la meitat i ens queda una mena de canaló llarg.

- Ara només queda fer talls d'1 dit de gruix amb un ganivet gran amb un tall ràpid, ja que sinó les capes s'ajuntaran i farà que no creixin.

- Posar-les amb el paper de forn que ja ve amb la massa d'hojaldre. No posar-les molt juntes ja que creixen força.

- Posar-les al forn ja pre-escalfat a 210ºC, uns 15-20 min i ... ja tenim un postre més!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada