dijous, 23 de febrer del 2012


CREMA PASTISSERA



Aquesta és la típica crema que s'utilitza per fer diversos postres ... a mi m'ha quedat molt espessa, però és la mateixa recepte per fer la crema catalana, només faltaria tenir un cremador!
Aquesta seria una crema apta per tots aquells intolerants a la lactosa, ja que enlloc d'utilitzar llet sencera, he utilitzat llet de soja i ha quedat igual de bona!

ingredients:

- 0'5 l de llet
- 4 rovells d'ou
- 120 gr sucre
- 50 gr de "maicena"
- 1 tronquet de vainilla

preparació:

- Escalfar la llet amb la vainilla sense deixar que arribi a bullir. Reservar una mica de llet.

- En un bol, batem els rovells, amb el sucre, la maicena i la mica de llet que hem reservat per facilitat la barreja.

- Quan la llet estigui calenta, afegir-la a poc a poc a la massa dels rovells, el sucre i la maicena sense deixar de batre.

- Quan estigui ben batut, s'incorpora de nou tot junt al foc i sense parar de batre, quan comenci a bullir, s'abaixa el foc i es bat uns minutets més fins aconseguir una textura de crema i ... ja tenim un postre més!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada