dissabte, 28 de maig de 2016

 
 
PASTÍS DE TONYINA
 

 
 
 
Ingredients:
 
- pa de motlle integral sense crosta
- 2 llaunes de filets de caballa amb tomàquet
- 4 ous durs
- palets de cranc
- pit d'indi tallat fi
- formatge en llesques
- maionesa
 
 
Preparació:
 
- picar els ous, la cavalla i els palets de cranc, barrejar-ho amb la maionesa i reservar.
- agafar un motlle rectangular i folrar-lo amb film transparent amb una mica de maionesa al fons i una capa de pa de motlle a la base. A sobre la barreja reservada.
- tornar a posar una capa de pa de motlle i a sobre el pit d'indi i formatge.
- tornar a col·locar pa de motlle amb la barreja i realitzar aquesta operació fins a dalt del motlle.
- finalment, tapar el pastís amb film transparent i deixar a la nevera mínim 6h amb un pes a sobre perquè quedi més compacte.
- Retirar de la nevera, desemmotllar, cobrir el pastís amb maionesa i decorar amb ou dur i... ja tenim un platet més.
 
 
 
 
 


2 comentaris:

  1. Quina bona pinta,el faré segur,gràcies

    ResponElimina
  2. Gràcies a tu per seguir pl@tets ��

    ResponElimina