dilluns, 29 d’abril del 2013




TORTADA DE IOGURT INTEGRAL AMB ESTÈVIA


Ahir a la tarda vàrem fer aquesta tortada integral per fer berenars més sans i menys calòrics, i la veritat és que ha quedat molt bona! A la recepta d'on ho faig treure, hi afegeix a la base del motlle de silicona unes làmines de pinya al natural en el seu suc i la preparació següent al damunt. Nosaltres aquesta vegada la vàrem fer en forma de tortell i sense pinya, això ja va a gustos!! Que vagi de gust!

ingredients:

- 2 iogurts desnatats: 1 natural/1 de llimona (vaig utilitzar els de la Fageda que són una mica més grans)
- 3 pots (mida iogurt) farina integral (jo vaig posar 2/3 de farina de sègol i 1/3 d'arròs)
- 2 cullerades soperes oli oliva suau
- 4 cullerades soperes d'estèvia
- 3 rovells
- 5 clares
- 1 sobra llevat royal
- 2 sobres gasificant del mercadona

preparació:

- Pre-escalfar el forn a 180ºC.

- Muntar les clares a punt de neu amb una mica de sal. Reservar-les.

- En un bol posar els 3 rovells i l'estèvia i batre bé. Afegir la farina poc a poc, el llavat i l'oli. Anar barrejant bé.

- Afegir aquesta massa a les clares i fer moviments de baix a dalt i circulars perquè les clares no es desmuntin.

- Posar en un motlle de silicona de 30 a 40 min al forn i ... ja tenim un bon berenar!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada