dimarts, 9 d’abril del 2013



BASE PIZZA DE COLIFLOR
 
 

 
 
Aquí us presento una alternativa molt saludable a la tradicional base de pizza, que l'he extret de http://www.miriamalbero.blogspot.com.es/, a més a més, és una recepta molt interessant per totes aquelles persones celíaques i/o intolerants a la farina de blat. La base no té la mateixa consistència, però s'aguanta i esta d'allò més bona, proveu-ho!
 
ingredients per la base:
 
- 1 coliflor
- 1 ou
- 250gr formatge batut 0% (jo vaig comprar la del pastoret)
- sal, pebre, orenga
- oli
 
 
preparació:
 
- Agafar la coliflor i ratllar-la obtenint una mida de gra d'arròs. Posar-la al microones a tª màxima durant 7 min.
 
- Pre-escalfar el forn a 200ºC.
 
- Agafar la safata del forn i folrar-la amb paper vegetal. Posar-hi una cullerada d'oli i escampar-lo bé amb un pinzell, ja que sinó la massa de coliflor se'ns enganxarà molt.
 
- Un cop passats els 7 minuts, afegir l'ou i el formatge a la coliflor i barrejar-ho tot fins a obtenir una pasta homogènia. Amanir aquesta massa amb sal, pebre i orenga al gust i tornar a barrejar.
 
- Estendre la massa sobre la safata del forn folrada amb una pala plana deixant un gruix de mig centímetre i donant forma rodona o quadrada.
 
- Enfornar-ho durant 20 min. a 200ºC i ... ja tenim la base a punt!
 
 
 
 
Una vegada feta, col·loquem a sobre els ingredient que agradin més. Aquesta vegada hem obtat pels següents:
 
- tomàquet sofregit Ferrer (important que sigui d'aquesta marca ja que hi dona un gust molt bo)
- formatge de cabra de rotllo
- pernil ibèric
 
Boníssimaaaaa!
 
 

 
 
 
 
 
 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada