divendres, 12 d’abril del 2013



CARPACCIO DE CARBASSÓ


 
 
Tots ja tenim ganes de que arribi la caloreta ... i aquest és un platet ideal per compartir en un dia assolellat amb amics de pica pica o com a primer plat d'un àpat lleuger! Està boníssim, i és molt fàcil de fer, animeu-vos!

ingredients (per a 4 persones):

- 2 carbassons
- formatge parmesà ratllat
- 1 llimona 
- oli d’oliva, sal i pebre molt

preparació:

- En primer lloc rentar el carbassó (millor si és prim) i tallar-li les puntes. Amb una mandolina (si teniu la sort de tenir-ne) o amb un pelador fer el carbassó a làmines.


- Untar la base d'una plata de vidre o porcellana amb oli d'oliva per a disposar-hi, tot seguit, les làmines de carbassó, un al costat de l’altre.

- Adobar-lo amb pebre i sal (el mínim, ja que es tracta de talls prims), tirar-hi una mica de llimona, i fer una segona capa a sobre. Tornar-la a adobar amb sal, pebre, un bon raig de llimona i oli per sobre.

- Afegir el formatge ratllat parmesà pel damunt.

- Deixar-ho macerar mínim uns 20 minuts a la nevera i ... ja tenim un platet més!



1 comentari:

  1. me l'apunto!! jeje això es veu fácil de fer. jo crec que me'n sortiré!! jejeje. fins ara.

    ResponElimina