dissabte, 28 d’octubre de 2017


PASTÍS DE PASTANAGA 
(SENSE GLUTEN, LACTOSA, OU I SUCRE)



 


ingredients:

Ingredientes secs (en un bol):
- 500 grs. farina integral sense gluten (barreja avena, arròs i blat sarraí)
- 1 sobre llevat
- 1 cullerada postre de canela en pols
- 1/4 cullerada postre de cúrcuma
1 cullerada postre estèvia 
- Ralladura de la pela d'1 taronja


En un altre bol els ingredients humits:

- 3 culleades soperes d'oli d'oliva
- 2 cullerades soperes de mel
- 2 cullerades soperes de chía activada (remollades en aigua tíbia fins que es formi una gelatina, això substitueix l'ou)
- 350 ml llet d'avena o qualsevol altre llet vegetal
- 1 pastanaga gran rallada


preparació:

- Posar les llavors de chía en un bol i afegir aigua calenta perquè s'activin i quedin gelatinoses.

- pre-escalfar el forn a 120ºC

- barrejar bé tots els ingredients humits i incorporar aquesta barreja al bol dels ingredients secs.

- barrejar fins a obtenir una pasta homogènia. Queda compacte i permet treballar la massa amb les mans.

- Col·locar en un motlle de silicona oliat i posar-ho al forn aproximadament 1 hora i ... ja tenim un platet més!




Cap comentari:

Publica un comentari