diumenge, 29 d’octubre del 2017


PANELLETS SENSE SUCRE





Ingredients (30 unitats):

- 250 gr de farina d'ametlla
- 85 gr de moniato cuit
- 1 ou 
- 45 gr de xarop d'atzavara 

- 100gr pinyons
- codonyat
- ou batut 



Preparació:

- preperar el massapà barrejant la farina d'ametlla, el moniato aixafat amb una forquilla, l'ou i el xarop d'atzavara i treballar-ho fins que quedi tot homogèni. Posar el massapà en un bol, tapar-lo i reservar a la nevera unes quantes hores i si es possible tota la nit.

- dividir la massa en dues parts, una per fer els de pinyons i l'altre pels de codony. La massa que no s'utilitzi tornar-la a deixar a la nevera perquè és mantingui forta.

pels panellets de pinyons:
- agafar una bola de massa i fer un xurro amb les mans. Tallar-la a trossets d'uns 2 cm i amb cada trosset fer una boleta, passar-la per ou batut i arrebossar-la amb pinyons. 


pels panellets de codonyat:
- agafar el massapà i fel el mateix procediment anterior i amb els dit fer un foradet a la boleta per posar el codony o estendre amb les mans per poder ficar una tira de codonyat al centre i tapar amb els laterals. Es tracta de fer un xurro farcit de codonyat, i tallar-lo a trossets d'entre 1 i 2 centímetres.

- posar els panellets en el forn ben calent, a 210ºC, amb calor a dalt i baix i ventilador. Coure de 6 a 8 minuts sense deixar-los sols i anar vigilant que no es cremin i ... ja tenim un platet més!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada