dilluns, 4 d’abril de 2016


BRIOIX de LLAVOR DE CHÍA




Després de descobrir la LLAVOR DE CHÍA, i llegir les propietat i beneficis que té, vaig decidir fer aquest brioix integral.

Us deixo aquest enllaç on podreu llegir sobre aquesta llavor tan interessant i hi trobareu un parell de receptes més:

http://www.demicasaalmundo.com/blog/beneficios-chia-recetas-agua-muffins-2/


ingredients:

- 3 rovells
- 4 clares
- 1 iogurt sense lactosa
- 1'5 pots de sucre integral de canya
- 3 pots de farina integral
- 0'5 pots d'oli d'oliva suau
- 3 cullerades soperes de llavors de Chía
- 2 sobres de gasificant del Mercadona

(les mesures de pot són les del iogurt)

preparació:


- pre-escalfar el forn a 180ºC


- separar les clares del rovells i muntar-les a punt de neu.


- barrejar la resta dels ingredients en un bol i triturar-los fins aconseguir una massa homogènia.


- afegir les clares a punt de neu a la massa i barrejar-ho suaument amb un batedor de mà.




- posar la massa en un motlle (si no és de silicona untar-lo amb una mica de mantega), enfornar-lo uns 30 min.  (per assegurar que estigui feta, punxar amb un escuradents i si surt sec és que ja està apunt)






Cap comentari:

Publica un comentari