dimarts, 21 de maig del 2013



TORTADA INTEGRAL
 
 
Aquesta és la recepta de la tortada que hi ha penjada al bloc, però un pèl modificada per fer-la integral. Ha quedat molt bona i esponjosa perquè hi he afegit un truc secret que em va dir l'Anna! 

ingredients:

- 3 ous
- 1 iogurt de llimona
- 1'5 pots de sucre integral de canya
- 3 pots de farina integral
- 0'5 pots d'oli d'oliva suau
- 1 sobre de llevat
- 2 sobres de gasificant del Mercadona

(les mesures de pot són les del iogurt)

preparació:

- pre-escalfar el forn a 180ºC

- separar les clares del rovells i muntar-les a punt de neu.

- barrejar la resta dels ingredients en un bol i triturar-los fins aconseguir una massa homogènia.

- afegir les clares a punt de neu a la massa i barrejar-ho suaument amb un batedor de mà.

- posar la massa en un motlle (si no és de silicona untar-lo amb una mica de mantega), enfornar-lo uns 20 min.  (per assegurar que estigui feta, punxar amb un escuradents i si surt sec és que ja està apunt)

- un cop l'agafem del forn li hem de fer un bon "ensurt" (truc de l'Anna). Consisteix en deixar-lo caure sobre el marbre de la cuina des de l'alçada que els vostres braços permetin. Això fa que la tortada no baixi i quedi més esponjosa, funciona!!! i ... ja tenim un postre més!!


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada