dilluns, 7 de maig del 2012



MELINDROS




Aquesta recepta senzilla i molt ràpida de fer, l'he trobat a El món de la cuina i la veritat és que el gust que tenen fan honor al seu aspecte!


ingredients (x unes 22 unitats):

- 3 ous
- una mica de sal
- 75 gr sucre
- 80 gr farina de rebosteria
- 1 cullereta de llevat
- sucre glass per empolsinar


preparació:

- pre-escalfar el forn a 180ºC

- Separar les clares dels rovells i muntar les clares a punt de neu.

- afegir el sucre als rovells i barrejar-ho amb una espàtula plana. Afegir la farina i el llevat tamisats i tornar a barrejar-ho molt bé.

- posar la pasta a les clares a punt de neu i barrejar amb un batedor de mà amb moviments suaus i giratoris.

- Posar el resultat en una mànega pastissera amb un broquet d'1 cm de diàmetre (nº15) i fer tires d'uns 10 cm a la plata del forn que tindrem amb paper vegetal. Empolsinar-los amb sucre glass.

- Posar-ho al forn uns 8-10 min i ... ja tenim un postre més!






1 comentari:

  1. wuau!! saps que no n'he fet mai! ja m'imagino amb una tassa de xocolata desfeta!mmmm..

    fins demà**

    ResponElimina