dijous, 5 d’abril del 2012



PASTÍS DE CAIPIRINHA





Avui he provat de fer aquest pastís de Caipirinha que vaig trobar per la web i el resultat ha sigut sorprenentment bo! a veure si us agrada!!!

ingredients:

- 150 gr farina de "bizcocho"
- 100 ml de llet (jo he utilitzat de soja)
- 1 ou (jo només hi he posat la clara)
- 40 gr mantega fosa (10 seg microones a màxima potència)
- 60 gr de sucre (jo he utilitzar sucre morè)
- 1 sobre llevat gasificant (mercadona)
- 50 ml de cachaça
-1 llima
- sucre
- ametlles laminades

preparació:

- Pre-escalfar el forn a 200 ªC

- En un bol possar l'ou, el sucre, la mantega fosa, la farina tamisada el llevat i la llet i barrejar-ho tot ben bé utilitzant el turmix.

- Ratllar la pell de la llima i exprimir-li el suc.

- Afegir-ho al bol on tenim la massa i també posar-hi la cachaça. Barrejar-ho una mica més.

- Posar-ho en un motlle rectangular (d'uns 10x23 cm), tirar-hi sucre per sobre i cobrir-hoamb una capa generosa d'ametlles laminades.

- Posar-ho al forn durant 15 min i ... ja tenim un postre més!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada