vi espumós: ARGILA
Avui us presento aquest magnífic cava guanyador que us comentava l'altre dia:
Argila 07
Guia de Vins de Catalunya 2012 (cata a cegues): millor puntuació amb un 9.73 en la categoría d’escumososquest.
Temperatura de conservació: Sobre 18º C (en horitzontal)
Temperatura de consum: 8º C
Recomanat per a: Recomanat per a plats d’arròs amb marisc, carns guisades, canelons, carns vermelles,...
A la vista : Groc pàl•lid, net i brillant.
A l’olfacte: Net. Aromes a fruita blanca, pa, marron glacé i cítrics
Al tast: Fresc, amb cos i sec. Records a préssec, codony, almíbars, torrats i fulla seca. Llarg, elegant i fi, dens i vellutat.
D.O. Penedès
Cupatge: 100% Xarel•lo.
Grau alcohòlic: 12,70% vol.
Sulfurós lliure : 5 mg/l
Sulfurós total: 90 mg/l
Acidesa total: 7,7 g/l exp. en àcid tartàric
Sucres residuals: 1,5 g/l
Sulfurós lliure : 5 mg/l
Sulfurós total: 90 mg/l
Acidesa total: 7,7 g/l exp. en àcid tartàric
Sucres residuals: 1,5 g/l
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada