diumenge, 1 d’abril del 2012



CROISSANETS DE XOCOLATA



Una nova utilitat per la massa d'hojaldre. Uns croissanets bons, bonics i barats ...


ingredients (12 unitats):

- 1 massa d'hojaldre (rodona) jo utilitzo la cocinera
- xocolata de cobertura (també és pot utilitzar una rajola de la que més us agradi)
- virutes de xocolata
- una cullaradeta de mel


preparació:

- pre-escalfar el forn a 200 ºC

- tallar la massa rodona d'hojaldre en 12 porcions triangulars (com talls de pizza)

- al centre del triangle posar un tros de xocolata i enrotllar el triangle començant per la part ampla i intentant que la punta quedi a dalt. Pressionar una mica les puntes i tirar-les cap endins per obtenir la forma del croissant.

- escalfar la mel uns 10 segons al microones i afegir-hi unes gotes d'aigua. Pintar els croissanets per sobre i posar-hi les virutes de xocolata.

- anar col·locant els croissanets a la plata amb paper fe forn i posar-la a mitja altura (és important no posar les virutes de xocolata a la plata que anirà al forn, ja que les virutes que cauen sobre el paper de forn es crema i després es queda un regust a cremat. Les virutes no es fonen)

- baixar el forn a 180 ºC, deixar-los fer durant 15 minuts (viguilar que no es cremin) i ... ja tenim un postre més!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada