dijous, 19 d’abril del 2012


MAGDALENES




Després de no ser quants intents, per fi he aconseguit que creixin!!! el secret era tenir la massa freda i el forn ben calent, aquí teniu la recepta!

ingredients (x unes 20 unitats):

- 4 ous petits
- 200 gr sucre
- 100 gr oli d'oliva
- 220 gr farina de rebosteria (jo l'he utilitzat integral)
- 1 mica de sal
- 1 sobre de llevat
- ratlladura 1 llimona
- sucre (per tirar per sobre)


preparació:

- Primer de tot netejar el bol que utilitzarem amb aigua calenta per aconseguir una massa més esponjosa.

- En aquest bol, posar els ous amb el sucre i batre amb varetes elèctriques durant uns 6 minuts.

- Afegir l'oli i batre uns segons més.

- Tamisar la farina a sobre la massa, posar una mica de sal i el llevat. Batre de nou fins que quedi ben barrejat.

- Posar la ratlladura de la llimona i batre uns segons més.

- Tapar la massa amb un film i deixar-ho a la nevera 1h.

- Passat el temps, pre-escalfar el forn a 250ºC. Posar els motlles de paper per a magdalenes dins d'unes flameres o motlles per a magdalenes durs. Això ens ajudarà també a aconseguir que ens creixin.

- Posar la massa ben freda dins la mànega pastissera i omplir els motlles de paper fins a 3/4 parts. 

- Posar una mica de sucre per sobre. (si es vol també es pot posar trossets de xocolata, nous, ...)

- Posar-les dins el forn i baixar-lo a 200ºC uns 15 minuts. És important que durant la cocció no obrim la porta de forn i ... ja les tenim apunt!








1 comentari:

  1. ohhh Anna quin goig aquestes magdalenes!! m'en alegro que hagis aconseguit que pugessin!!
    bon cap de setmana **

    ResponElimina