dilluns, 9 d’abril del 2012


MONA DE MANTEGA


Aquesta és la mona que he fet pel nen gran de casa!! A demanda del consumidor, aquesta ha sigut de mantega, la seva preferida!... he trobat moltes receptes per fer la crema de mantega, però al final, i després de dos intents fallits, he optat per fer aquesta que és la més fàcil!!

ingredients:

- pa de pessic (recepta penjada al blog)
- melmelada de fruits vermells
- ametlles laminades
- decoració al gust

x la crema de mantega:

- 150 gr de mantega (jo he utilitzat la cadi)
- 300 gr sucre glass
- 1 cullerada de sucre avainillat



preparació:

- Fer el pa de pessic el dia abans.


- Treure la mantega de la nevera 2 hores abans o esclafar-la al microones 20 segons a potència baixa. No fer que quedi molt líquida, sinó amb una textura de pomada.


- Amb una batedora treballar la mantega fins que quedi una pasta homogènia i anar afegint els sucres sense parar de batre.


- Tallar el pa de pessic per la meitat. En una banda posar una bona capa de melmelada i a l'altre una bona capa de crema de mantega. Tancar la mona.


- Untar-la amb la resta de la crema de manera que quedi un bon gruix, posar-hi les ametlles pel voltant i per sobre, espolvorejar amb una mica més de sucre glass, decorar al gust i ... ja tenim una mona de Pasqua!







1 comentari:

  1. Molt bona, la crema de mantega semblava feta per un profesional!!!

    ResponElimina