MONA DE MANTEGA
Aquesta és la mona que he fet pel nen gran de casa!! A demanda del consumidor, aquesta ha sigut de mantega, la seva preferida!... he trobat moltes receptes per fer la crema de mantega, però al final, i després de dos intents fallits, he optat per fer aquesta que és la més fàcil!!
ingredients:
- pa de pessic (recepta penjada al blog)
- melmelada de fruits vermells
- ametlles laminades
- decoració al gust
x la crema de mantega:
- 150 gr de mantega (jo he utilitzat la cadi)
- 300 gr sucre glass
- 1 cullerada de sucre avainillat
preparació:
- Fer el pa de pessic el dia abans.
- Treure la mantega de la nevera 2 hores abans o esclafar-la al microones 20 segons a potència baixa. No fer que quedi molt líquida, sinó amb una textura de pomada.
- Amb una batedora treballar la mantega fins que quedi una pasta homogènia i anar afegint els sucres sense parar de batre.
- Tallar el pa de pessic per la meitat. En una banda posar una bona capa de melmelada i a l'altre una bona capa de crema de mantega. Tancar la mona.
- Untar-la amb la resta de la crema de manera que quedi un bon gruix, posar-hi les ametlles pel voltant i per sobre, espolvorejar amb una mica més de sucre glass, decorar al gust i ... ja tenim una mona de Pasqua!
Molt bona, la crema de mantega semblava feta per un profesional!!!
ResponElimina