dissabte, 21 d’abril del 2012



GOMINOLES DE DAIKIRI


Aprofitant el dia del clàssic i portant a terme la petició d'en Roc, avui he fet aquestes gominoles basant-me en la recepta de les de caipirinha que vaig fer fa dies. A veure si us agraden i VISCA EL BARÇA!!

ingredients (x unes 40 unitats):

- 1 bossa gelatina de maduixa royal
- 2 bosses gelatina neutra royal
- 300 gr sucre
- 2/3 maduixes
- 200 ml aigua
- 50 ml rom blanc (posar-ne una mica més si agrada notar el gust del rom)
- sucre blanc per arrebossar


preparació:

- En una cassola posar la gelatines, l'aigua, el suc de les maduixes, el rom i el sucre. Ho anem remenant a foc mig durant 10 min.

- Passar-ho en motlles de silicona i deixar-ho refredar a la nevera mínim unes 12 hores.

- Des-motllar, arrebossar amb sucre i ... ja tenim un platet més!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada