diumenge, 22 d’abril del 2012



LLENGÜES DE GAT



Aquesta recepta l'he extret d'un llibre de postres de l'Eva Arguiñano. Són les típiques llengües de gat de tota la vida, i han quedat molt bones!!!


ingredients (x unes 25 unitats):

- 125 gr mantega pomada
- 125 gr de sucre glass
- 125 gr de farina de rebosteria
- 1 ou
- 1 cullerada de llet (jo l'he utilitzat desnatada)


preparació:

- pre-escalfar el forn a 200ºC.

- posar en un bol la mantega i batre-la amb un vareta manual.

- afegir el sucre, la llet i l'ou i seguir batent.

- amb una pala de silicona o cullera de fusta, afegir la farina i barrejar suaument.

- posar-ho en una mànega pastissera i utilitzar un sortidor rodó llis (nº 15/16).

- Estendre petites porcions  de forma allargada en una plata amb paper de forn.

- posar-ho al forn a 200ºC durant 12 min (quan comencin a daurar-se) i ... ja tenim un postre més!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada