divendres, 6 d’abril del 2012



GOMINOLES DE CAIPIRINHA



Aprofitant la Cachaça, he provat de fer aquestes gominoles i la veritat es que són boníssimes, estic segura que les utilitzaré en moltes ocasions especials!! a veure si us agraden...


ingredients (x unes 35 unitats):

- 1 bossa gelatina de llimona royal
- 2 bosses gelatina neutra royal (jo he utilitzat 8 làmines de gelatines)
- 300 gr sucre morè
- 1 llima
- 200 ml aigua
- 50 ml cachaça
- sucre blanc per arrebossar


preparació:

- En una cassola posar la gelatines (si utilitzes làmines hidratar-les i afegir-les al final), l'aigua, el suc de la llima, la cachaça i els sucre morè. Ho anem remenant a foc mig durant 10 min.

- Passar-ho en motlles de silicona i es deixa refredar a la nevera mínim unes 12 hores.

- Un cop des-motllades, arrebossar-les amb sucre i ... ja tenim un platet més!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada