dilluns, 9 d’abril del 2012


MONA DE PASQUA


Aquesta és la que he fet al meu preciós fillol!!! la xocolata el torna boig i havíeu d'haver vist com se la menjava!! A quedat boníssima!!!! ... i molt Catalana!

ingredients:

- pa de pessic (recepte penjada al blog)
- 300 gr xocolata negra de cobertura
- melmelada al gust (jo he posat una barreja de pruna i albercoc)
- trossets d'avellanes
- boles de xocolata de dos colors
- 2 ous kindder
- pollets
- 5 plomes gorgues i 4 de vermelles


preparació:

- obrir el pa de pessic i posar-hi força melmelada. Tornar-la a tancar.

- desfer la xocolata de cobertura al bany maria o al microones (el pot de la xocolata explicarà com) i cobrir tota la mona escamant-la bé amb una pala plana.

- posar les boles dels dos colors al voltant, els ous de xocolata, els pollets i les plomes al gust. Reservar una mica de xocolata per poder enganxar i anar-la escalfant quan s'assequi. Posar-la a la nevera perquè la xocolata quedi ben freda i cruixent i ... ja tenim una altre mona de pasqua!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada