diumenge, 22 d’abril del 2012


FLAM DE COCO


Després de dos intents de flams de mango fallits, us puc assegurar que el mango no és gaire adient per fer flams, per això la Pilar em va explicar com fer-ne de coco i aquí els teniu, boníssim i molt fàcils de fer!!

ingredients (x unes 10 unitats):

- 250 ml llet desnatada
- 250 ml llet de coco
- 5 ous
- 5 cullerades soperes de sucre
- 5 cullerades soperes de coco ratllat
- caramel líquid per posar al cul de les flameres


preparació:

- Pre-escalfar el forn a 190ºC

- En un bol posar tots els ingredients i barrejar amb el turmix fins que quedi una massa homogènia.

- Agafar 10 flameres i posar-hi caramel líquid al cul (jo el compro al mercadona)

- omplir  les flameres amb la massa i posar-les en una safata de vindre amb parets apta per forn. Posar aigua fins que el nivell arribi una mica més de la meitat de les flameres i tapar-les amb paper d'alumini.

- Posar-les al forn a 190ºC i deixar-les coure al bany maria durant 1 hora. Sabem que els flams estan quallats quan els punxem i surt net.

- Deixar-los refredar i tª ambient i posar-los a la nevera pel dia següent i ... ja tenim un postre més!







 

3 comentaris:

  1. Anna!! quina pinta aquest flam!! amb coso segur que boníssimmm! muas**

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bonissim i el millor de tot super fàcil!!!! A veure si ho proves i dimecres mo expliques!!!! Feliç diada!

      Elimina
  2. La veritat es que jo l'he provat i era boníssim!

    ResponElimina