dijous, 23 de febrer del 2012


CREMA D'ALVOCAT AMB SALMÓ FUMAT


En aquest platet també hi va haver l'opinió de que servint-lo amb una mida més petit (got xupito) milloraria la recepta, ja que és molt cremós i atipa molt!


ingredients (x 12 racions):

- 3 alvocats
- 400 ml de nata líquida
- 600 gr philadelphia de salmó
- sal/pebra
- 3 daus de salmó per got
- 12 rametes de fonoll

preparació:

- partir l'alvocat per la meitat, treure el pinyol, pelar-lo i triturar-lo amb 200 ml de nata, sal, pebra i reservar-ho a la nevera.

- triturar la philadelphia de salmó amb 200 ml de nata, sal, pebra i reserva-ho a la nevera.

- al moment de servir muntar-ho amb una mànega pastissera (o amb una bossa de plàstic) una primera capa de la crema d'alvocat, a sobre un segona capa de la crema de salmó, 3 daus a sobre, una rameta de fonoll per decorar i ... ja tenim un platet més!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada