CREMA PASTISSERA
Aquesta seria una crema apta per tots aquells intolerants a la lactosa, ja que enlloc d'utilitzar llet sencera, he utilitzat llet de soja i ha quedat igual de bona!
ingredients:
- 0'5 l de llet
- 4 rovells d'ou
- 120 gr sucre
- 50 gr de "maicena"
- 1 tronquet de vainilla
preparació:
- Escalfar la llet amb la vainilla sense deixar que arribi a bullir. Reservar una mica de llet.
- En un bol, batem els rovells, amb el sucre, la maicena i la mica de llet que hem reservat per facilitat la barreja.
- Quan la llet estigui calenta, afegir-la a poc a poc a la massa dels rovells, el sucre i la maicena sense deixar de batre.
- Quan estigui ben batut, s'incorpora de nou tot junt al foc i sense parar de batre, quan comenci a bullir, s'abaixa el foc i es bat uns minutets més fins aconseguir una textura de crema i ... ja tenim un postre més!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada