dimecres, 22 de febrer del 2012


TAPETA DE BOTIFARRA AMB SEQUES


Aquesta tapeta també es pot servir amb cullera degustació. S'ha de servir calenta o tèbia, però no deixar-la refredar, ja que es resseca amb facilitat.

ingredient (x 12 tapetes):

- 1 pot de conserves de mongetes del ganxet cuites
- 1 botifarra d'ou
- julibert
- 1 pot petit de salsa de calçots
- oli d'oliva

preperació:

- triturar les mongetes amb julibert i un bon raig d'oli d'oliva fins fer-ne una pasta. Posar-hi un film i reservar-ho.

- en una paella sense oli fer volta i volta a la butifarra d'ou.

- per muntar-ho posem una base de pasta de mongetes, un tall de botifarra d'ou i amb dues culleretes de potre fem una boleta allargada de salsa de calçots i la posem a sobre. També es pot posar una mica de julibert picat i una rajolinet d'oli per decorar i ... ja tenim un platet més! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada