dimarts, 14 de febrer del 2012



DRY MARTINI SÒLID


Aquest platet és tot curiós. Si t'agrada el dry martini i el tacte gelatinós, és un tastet de primera, tot i que s'ha de vigilar que no quedi massa fort d'alcohol!!

Ingredients (x 20 unitats):

- 200 ml martini dry
- un raig de ginebra
- 8 fulls gelatina (16gr)
- 20 olives petites


Preparació:

- Remullar les fulles de gelatina en aigua freda.

- Posar el martini i la ginebra en un cassó i escalfar-lo fins que arrenqui el bull

- Treure el cassó del foc, afegir la gelatina hidratada i barrejar-ho bé.

- En una glaçonera (millor si és de silicona), col·locar una oliva a cada forat i ompli-ho amb el suc.

- Deixar-ho a la nevera mínim dues hores (com més hores millor)

- Desmotllar-ho i ... ja tenim un platet més!

(és important ajudar-se d'algun utencili per desmotllar la gelatina, s'enganxa força i millor que la glaçonera no tingui formes gaire rares)


1 comentari:

  1. Mai havia probat un tastet tan bo...!!
    La gelatina, les olives...mmmm....que agradable...

    ResponElimina