dijous, 23 de febrer del 2012



PASTA DE FULL AMB CREMA I FRUITA


Avui va de postres ... i aquesta és una de les meves preferides! porta el seu temps, però és fàcil de fer!

ingredients (x 6 racions):

- 1 massa d'hojaldre fresca (rectangular)
- crema pastissera (amb la meitat de la recepta que hi ha penjada al blog és suficient)
- 1 rovell d'ou
- 2 kiwis
- 1 plàtan
- 2 maduixes grans
- 1 dit de sucre
- 1 dit d'aigua
- 3 fulls de gelatina


preparació:

- primer de tot, si no tenim la crema pastissera feta, la realitzem.

- tallar l'hojaldre en 6 porcions, doblar els laterals una mica cap endins i punxar el centre perquè no creixi. Untar-ho amb rovell d'ou i posar-ho al forn pre-escalfat a 200ºC uns 15 minuts.

- tallar la fruita en trossets i reservar-la i posar la gelatina a hidratar amb aigua freda.

- Un cop la massa d'hajaldre està fora del forn i ja s'ha refredat una mica, es col·loca una bona quantitat de crema a la part que no ha crescut i col·loquem la fruita per sobre al gust.

- en un got posem un dit de sucre, un dit d'aigua i ho escalfem a foc mig uns minutets sense deixar de remenar (fins que el sucre es dissolgui). Hi afegim la gelatina i amb un pinzell, pintem amb una quantitat generosa per sobre de cada porció, tant a la fruita com a la massa.

- posar-ho a la nevera mínim 2h i ... ja tenim un postre més!


1 comentari: