dimarts, 7 de febrer del 2012




PASTA DE FULL DE POMA




Avui toca un postre, i aquest és ..... ESPECTACULAR!
Buscant per la web, hi ha moltíssimes receptes diferents, vaig agafar idees d'unes quantes i vaig crear la meva pròpia manera de fer-ho.

ingredients:

- una massa "hojaldre"
- 2 pomes (grogues)
- sucre
- melmelada (albercog, pruna, ...)
- 2 fulles de gelatina

preparació:

- pre-escalfar el forn a 200ºC
- desenrotllar l'hojaldre (tallar-ho a porcions o deixar-ho sencer) i punxar amb una forquilla la massa menys els voltants, això farà que només pugi el troç de massa que no es punxa.

- tallar les pomes en quatre quarts, treure el cor de cada una i pelar-la. Tallar a lamines ben fines.

- col·locar les làmines a la massa punxada una al costat de l'altre una mica sobreposades i posar sucre per sobre.

- posar-ho al forn (ja calent) uns 20 min a 190-200ºC. (no deixar que la pasta de full es cremi)

- un cop fet la treiem del forn i la deixem refredar.

- posar les dues fulles de gelatina en aigua freda i fer que s'hidratin. Mentre posar la melmelada en una cassola petita i l'escalfar-la fins que es torni líquida, retirar-la del foc i hi posar-hi la gelatina a dintre. Barrejar-ho molt ben barrejat.

- amb una cullareta posem melmelada sobre la poma, i amb un pinzell ho escampen bé.

- posar-ho a la nevera mínim 2h i ... ja tenim un postre!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada