diumenge, 4 de març del 2012



DECONSTRUCCIÓ DE TORRADETES DE SALMÓ


 
Aquí va una altre deconstrucció, aquesta de collita pròpia. És la típica torradeta de salmó amb mantega, però amb una presentació diferent que ajuda a potenciar el gust del salmó, us agradarà!!

Ingredients (x 10 porcions):

- 2 làmines de salmó fumat rectangulars
- mantega pomada (a tª ambient)
- torradetes

Preparació:

- estirar en una superfície plana les làmines de salmó, i les untar-les amb una bona quantitat de mantega.

- en el morter posar-hi unes quantes torradetes, esminossar-les tot deixant algun trosset gran i escampar-les generosament per sobre la mantega.

- enrotllar com un canaló, embolicar-ho amb film i deixar-ho una mitja hora al congelador per facilitar poder tallar-lo.

- En el suport on les posarem, posar una capa de torradetes esminossades.

- tallar el canaló de salmó en un gruix d'1 dit, punxar-les amb un "palillo", col·locar-les sobre el llit de torradetes i ... ja tenim un platet més!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada