DECONSTRUCCIÓ DE TORRADETES DE SALMÓ
Aquí va una altre deconstrucció, aquesta de collita pròpia. És la típica torradeta de salmó amb mantega, però amb una presentació diferent que ajuda a potenciar el gust del salmó, us agradarà!!
Ingredients (x 10 porcions):
- 2 làmines de salmó fumat rectangulars
- mantega pomada (a tª ambient)
- torradetes
Preparació:
- estirar en una superfície plana les làmines de salmó, i les untar-les amb una bona quantitat de mantega.
- en el morter posar-hi unes quantes torradetes, esminossar-les tot deixant algun trosset gran i escampar-les generosament per sobre la mantega.
- enrotllar com un canaló, embolicar-ho amb film i deixar-ho una mitja hora al congelador per facilitar poder tallar-lo.
- En el suport on les posarem, posar una capa de torradetes esminossades.
- tallar el canaló de salmó en un gruix d'1 dit, punxar-les amb un "palillo", col·locar-les sobre el llit de torradetes i ... ja tenim un platet més!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada