diumenge, 17 de juny del 2012




PASTÍS DE PEIX


Aquesta recepta és de l'Angelina, és espectacularment bona i el millor de tot és que és molt fàcil! i fa goig oi? Es pot fer en un motlle de plumcake i amb racions individual com vaig fer jo amb motlles de magdalenes. Espero que us agradi tant com a mi!

ingredients (x 8/10 racions):

- fumet de peix (jo vaig utilitzar 1 pot Aneto de caldo de peix)
- 250 gr de lluç sense pell
- 20 llagostins (pelats)
- 250 gr de nata per cuinar
- 5 fulles de gelatina
- 6 cullerades de maionesa
- sal i pebre

preparació:

- Salpebrar els dos peixos i posar-los a bullir dins el fumet de peix fins que estiguin cuits.

- Colar el peix del fumet i posa-lo amb un bol i afegir-hi les 6 cullerades de maionesa. (el fumet el podem guardar per fer sopa,...)

- Posar les fulles de gelatina a hidratar amb aigua freda.

- Escalfar la nata líquida i un cop calenta posar les fulles de gelatina a dins, remenar bé, i afegir-ho al peix.

- Triturar el peix amb la maionesa i la nata líquida fins que quedi tot ben integrat.

- Emmotllar amb un motlle de magdalenes de silicona, posar-ho a la nevera fins el dia següent i ... ja tenim un platet més!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada