dimecres, 27 de juny del 2012



COCA DE FULL DE CREMA, XOCOLATA I AMETLLA




Aquesta coca boníssima també la vam aprendre a fer al curs. És una recepta de l'Angelina fàcil de fer i el resultat no deixa indiferent ... a veure si algú s'anima!

ingredients:

- 2 làmines de pasta de full congelades
- gotes de xocolata (al gust)
- ametlla picada (al gust)
- crema pastissera (recepta penjada al blog)
- 1 rovell d'ou
- sucre
- anís mòlt


preparació:

- Pre-escalfar el forn a 190 ºC

- Amb una mica de farina, passar el curró a una làmina de pasta de full i posar-la amb paper de forn sobre una safata.

- Escampar per sobre, la crema pastissera explicada anteriorment, quan s'hagi refredat una mica i per sobre tirar gotes de xocolata al gust.

- Passar el curró a l'altre pasta de full i posar-la de tapa de la coca entrellaçant els costats amb la pasta de full de sota de manera que quedi tancada.

- En un bol, batre el rovell d'ou i amb un pinzell escampar-lo per sobre la coca. Empolvorar amb sucre de manera generosa.

- En un col·lador, posar les ametlles i passar-les per aigua (això farà que no es cremin) i tirar-les per sobre del sucre.

- Posar la coca al forn una 15/20 min.

- Retirar del forn, posar anís mòlt per sobre i ... ja tenim un postre més!





2 comentaris:

  1. oleeeee!!! jo també la vaig fer pel sopar de la revetlla, i que bona que és!!

    petonets

    ResponElimina
  2. La veritat es que és bonissíma!!

    ResponElimina