CREMA PASTISSERA
Aquí teniu una altre recepta de crema pastissera. Aquesta ens la van explicar al curs i m'ha quedat més blanca i gustosa que la que hi ha penjada al blog. Per tant aprofito per penjar com fer-la perquè val la pena.
ingredients:
- 2 rovells
- 250 ml llet
- 1 baina de vainilla
- 1 tronquet de canyella
- 2 tires de pela de llimona
- 2 tires de pela de taronja
- 1 cullerada sopera de maizena
- sucre
- una punta d'anís estrellat
preparació:
- En un cassó posar la llet, la baina de vainilla, el tronquet de canyella i les peles dels cítrics. Deixar escalfar i quan arrenqui el bull retirar del foc i deixar refredar una mica.
- En un bol posar els rovells i blanquejar-los amb sucre. Barrejar-ho amb un batedor de mà. Afegir la cullerada de maizena i barrejar-ho tot de nou.
- Col·lar la llet i afegir-la a la barreja i tornar-ho a remenar tot de nou.
- Abocar-ho al cassó i posar-ho tot al foc sense parar de remenar amb el batedor de mà, quan faci bombolla grossa i agafi consistència de crema, retirar del foc i ... ja tenim una altre crema!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada