diumenge, 30 de setembre del 2012

 
 
GELATINA DE GINTÒNIC
 

Aquesta recepta és una mica forta, per tant, quan la utilitzeu feu-ho en petites quantitats!

ingredients (x 8 lingots):

- 220ml ginebra (he utilitzat Bombay Sapphire)
- 3 llaunes tònica Nòrdic (250ml x llauna)
- 12 fulles de gelatina

preparació:

- Hidratar les fulles de gelatina amb aigua freda.

- Escalfar la meitat de la tònica en un cassó sense deixar que arribi a bullir i remenant poc a poc perquè no marxi el gas.

- Afegir les fulles de gelatina a la tònica calenta i dissoldre-les bé. Posar-hi la resta de la tònica, la ginebra i tornar a barrejar molt delicadament.

- Posar-ho en els motlles, posar-ho a la nevera mínim 12h i ... ja tenim un platet més!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada