dissabte, 1 de setembre del 2012

 
 
COCA DE VIDRE
 

Aquesta recepte la vaig fer amb en David, la meva va quedar crua i la seva amb molt de gust a farina, a veure si a vosaltres us surt millor!

ingredient (x 2 coques):

- 250 gr. de farina preparada per pizza
- 1/2 cullereta de sal
- 2 cullerades superes d'oli d'oliva
- 125 cc aigua tèbia
- oli, sucre i anís

preparació:

- En un bol barrejar la farina, la sal. Escalfar l'aigua uns segons al microones i afegir-ho a la farina salada. Remenar-ho bé amb una espàula durant 1min.

- Afegir l'oli i amassar-ho amb les mans enfarinades sobre una superfície llisa també lleugerament enfarinada.

- Separar la massa en dues parts iguals, amassar-les una mica més , fer dues boles, tapar-les amb un drap a tª ambient i deixar-les reposar 30min.

- Escalfar el forn a 180ºC (a dalt i a baix)

- Estira-les amb un corró sobre la superfície una mica enfarinada donant la forma allargada i prima de la coca de vidre. posar-les en una safata reixada amb paper de forn.

- Pinzellar-les amb oli i tirar-hi sucre abundant per sobre, posar-les al forn durant 25/30 min. (vigilar que no es cremi)

- Treure-les del forn, posar-les sobre una reixa perquè no s'estovin, ruixar amb una mica d'anís per sobre i ... ja tenim un postre més!


 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada