PASTÍS D'ANIVERSARI
Aquí teniu el meu primer encàrrec! Un pastís per els 60 anys d'en Josep. Vaig fer dos pans de pessic que trobareu la recepta al bloc i els vaig tallar per la meitat, de manera que em van quedar tres bases per omplir. Vaig comprar nata per muntar i la vaig anar col·locant com es veu en la fotografia següent:
ingredients:
- 200 ml nata per muntar
- 200 gr xocolata per postres
- 30 gr manega (tª ambient)
(si us agrada ben cobert utilitzar el doble d'ingredients, ja que al tenir dos pisos és més alt)
preparació:
- Trossejar la xocolata i posar-la en un vol de vidre.
- En un cassó escalfar la nata i anar movent amb una batedora de mà. Quan comenci a bullir tirar-la sobre la xocolata trossejada i anar barrejant fins que es fongui.
- Afegir la mantega en tres cops, barrejant entre mig de cada una.
- Tirar tota la xocolata sobre el pastís sense por i acabar de cobrir els costats amb una espàtula plana. Acabem de decorar amb avellanes trossejades, amb dibuixos fets amb xocolata blanca sobre paper vegetal, ... i ... ja tenim un postre més!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada