divendres, 12 d’octubre del 2012

 
 
ULLERETES SALADES
 
 
 
 
 
Realment salades!! Ideal per un dia amb la pressió baixa o reduir la quantitat d'anxoves!
 
ingredients (x 19/20 unitats):
 
- 1 massa de pasta de full fresca (aquesta l'he comprat al Lidl, més bona i barata)
- 12 filets d'anxova
- 2 llaunes petites d'olives verdes
- formatge rallat
- 1 rovell d'ou
 
 
preparació:
 
- Pre-escalfar el forn a 190ºC
 
- Amb un morter fer una pasta amb les anxoves i les olives.
 
- Estirar la massa de pasta de full i untar-la amb la pasta. Tirar formatge rallat per sobre i cargolar prement fort els dos extrems fins que s'uneixin al mig.
 
- Pintar el canaló amb el rovell d'ou i tallar-ho amb trossets d'un dit de gruix amb un ganivet afilat amb molta delicades ja que és fàcil que el farcit surti.
 
- Posar-les en una safata de forn amb el mateix paper de la pasta de full una mica separades perquè creixen. Posar-les al forn uns 10/15 min fins que quedin durades i ... ja tenim un platet més!
 
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada