diumenge, 7 d’octubre del 2012

 
MAGDALENES
 
 




Aquí teniu una altre fornada de magdalenes. Aquesta vegada també han quedat molt bones! Varia una mica els ingredients, però la realització és pràcticament igual a la de l'altre recepta penjada al bloc. Que vagin de gust.

ingredients (18 unitats):

- 3 ous
- 150 gr sucre
- 60 ml llet (50 gr)
- 100 gr oli d'oliva
- 1 sobre gasificant (mercadona)
- 210 gr farina "bizcocho" (mercadona)
- sal
- ratlladira pell llimona

preparació:

- Primer de tot netejar el bol que utilitzarem amb aigua calenta per aconseguir una massa més esponjosa.

- En aquest bol, posar els ous amb el sucre i batre amb varetes elèctriques durant uns 6 minuts.

- Afegir l'oli i la llet i batre uns segons més.

- Tamisar la farina a sobre la massa, posar una mica de sal i el llevat. Batre de nou fins que quedi ben barrejat.

- Posar la ratlladura de la llimona i batre uns segons més.

- Tapar la massa amb un film i deixar-ho a la nevera 1h.

- Passat el temps, pre-escalfar el forn a 250ºC. Posar els motlles de paper per a magdalenes dins d'unes flameres o motlles per a magdalenes durs. Això ens ajudarà també a aconseguir que ens creixin.

- Posar la massa ben freda dins la mànega pastissera i omplir els motlles de paper fins a 3/4 parts.

- Aquesta vegada a 6 els hi he posat sucre per sobre, a 6 més festucs nous i ametlla picada barrejat amb la massa i sucre per sobre, i a les 6 restants, un quadrat de rajola de xocolata per dins i fideus de xocolata per sobre.

- Posar-les dins el forn i baixar-lo a 200ºC uns 15 minuts. És important que durant la cocció no obrim la porta de forn i ... ja les tenim apunt!



 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada