dimarts, 1 de maig del 2012


PASTÍS BICOLOR




Aquesta recepta l'he tret de la web http://entrefogonsillibresdecuina.blogspot.com.es i li he fet petites modificacions. Estava boníssim, i ho dic en passat perquè ja no n'hi ha!!

ingredients:

- 250 gr mantega (pomada)
- 250 gr sucre
- 6 ous (6 clares, 4 rovells)
- 275 gr farina rebosteria
- 1 cullerada de llevat Royal
- 60 gr xocolata negra
- ratlladura de llimona



preparació:

- Pre-escalfar el forn a 175ºC

- Batre bé la mantega i el sucre fins a obtenir una crema blanca. Anar afegint els 4 rovells un a un, batent cada vegada perquè s’incorporin bé.
 
- Afegir el llevat i la farina tamisats, i ho barrejar-ho tot bé.
 
- Muntar les clares a punt de neu i incorporar un terç d’elles a la massa feta amb un moviments envolvent perquè no baixi la seva consistència, un cop ben barrejades afegir la resta.
 
- Separar un terç de la preparació en un bol i afegir la xocolata fosa, i a la resta la ratlladura de llimona.

- Posar en un motlle rectangular alternant, al gust, capes de massa de xocolata i de llimona.
 
-  Posar-ho al forn durant 45 minuts o fins que punxant surti net i ... ja tenim un postre més!
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada