dimecres, 18 d’octubre del 2017


TORTADA INTEGRAL
(SENSE SUCRE, SENSE GLUTEN I SENSE LACTOSA)





ingredients:

- 4 ous a temperatura ambient ( 4 clares i 3 rovells)
- 1 iogurt sense lactosa desnatat
- 60gr de dàtils sense os
- 3 pots de farina sense gluten ( 1 de blat sarraí i 2 d'avena integral)
- 0'5 pots d'oli de coco
- 1 cullerada de postres d'anís verd
- 1 sobre de llavat sense gluten

(les mesures de pot són les del iogurt)

 

preparació:

- pre-escalfar el forn a 180ºC

- separar les clares del rovells i muntar-les a punt de neu.

- tallar els dàtils en trossets petits.

- barrejar la resta dels ingredients en un bol i triturar-los fins aconseguir una massa homogènia. (si ens queda molt espessa, agafar una mica de clares per ajudar a triturar tot bé)

- afegir les clares a punt de neu a la massa i barrejar-ho suaument amb un batedor de mà.

- posar la massa en un motlle (si no és de silicona untar-lo amb una mica d'oli de coco), enfornar-lo uns 30 min.  (per assegurar que estigui feta, punxar amb un escuradents i si surt sec és que ja està apunt)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada