dilluns, 17 de març del 2014



MINIS AMB COR DE NUTELLA


I per fi la teniu aquí, una recepta fàcil i deliciosa amb una sorpresa única a l'interior. Les quantitats les respecto de la recepta original del llibre, però faig alguna modificació de les meves en els ingredients. Fans de la nutella, bon profit!

ingredients (20/25 unitats):

- 50gr de farina integral d'espelta
- 130gr de sucre glass
- 70gr d'ametlla molta
- 4 clares d'ou
- 70gr de mantega light (mercadona)
- 1 cullera de nutella per cada mini (+ o - 50gr) 

preparació:

- Pre-escalfar el forn a 210ºC 

- En una cassola petita, fondre la mantega a foc lent i reserbar

- en un bol barregem la farina, el sucre glass i l'ametlla. Afegim les clares d'ou d'una a una mentre anem barrejant cada vegada i per últim incorporem la mantega líquida i ho barregem tot molt bé

- Agafem un motlle de galetes o el que tinguem per casa que sigui de formes petites i omplim amb la pasta obtinguda fins a la meitat. Afegim una cullerada generosa de nutella a cada un i acabem de cobrir amb la pasta restant.

- Ho posem al forn uns 10/12 min ... i ja tenim un pl@tets més!